Plug & Play

Plug & Play

Plug & Play är en kort serie interaktiva animerad sekvenser. I princip bygger samtliga sekvenser på att man ska stoppa i kontakter i vägguttag, koppla ihop skarvsladdar, och stoppa in pinnar i hål i största allmänhet när det finns möjlighet. Någonstans i bakgrunden märks det att det finns en slags konstnärlig idé i botten, men jag tycker att Plug & Play mest är konstigt för konstighetens skull, utan att få mig att tänka efter. Jag blev inte en bättre människa, utan jag kände mig mer besvärad än något annat. På min surfplatta krånglades och hackades det också, vilket inte hjälper upp mitt intryck av det hela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.