Info

image

Hej, jag heter Anders Tjulin. Jag bor i Kiruna och jag jobbar med att försöka förstå hur jorden och rymden hänger ihop.
Jag tänkte använda den här webb-platsen för att samla ihop spridda saker med ojämna mellanrum som ett sätt för mig att öva mig på att skriva.

Hi, my name is Anders Tjulin. I live in Kiruna and work with trying to understand how the Earth and space are connected.
I plan to use this website to collect scattered items with irregular intervals as a way for me to practice writing.

2 thoughts on “Info”

  1. Jag försökte skriva en kommentar i samband med just det inlägget, men det ville inte öppnas någon ruta för kommentar.
    Hur som. Ticket to ride – har du sett om man själv kan söka efter en specifik motspelare online? När jag har försökt börja ett onlinespel, där jag tänkte möta min kompis i annan stad, har jag hela tiden kastats in i ett spel mot slumpas motståndare.

    1. Det var tydligen lite strul med min WordPress-installation. Tack för att du uppmärksammade mig på det. Nu borde det fungera som det ska igen.

      Jag har inte provat att välja ut särskilda motspelare i Ticket to Ride, så jag har tyvärr inga testade förslag för hur man ska göra det på enklaste sätt. Jag skulle förmodligen försöka mig på någon manöver i buddies-listan med antalet spelare begränsat till två.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.